Nadjamayr.vimedbarn.se

”Här kommer lite bilder på våra nya barstolar från By crea. Både jag och mannen är såå nöjda! De är sköna att sitta på, stilrena men sticker ändå ut med de rosa tyget. På bilderna ser de lite mer beiga ut. Egentligen är det mer dusty pink. Såå fin färg!”

Om Nadja

Nadja ,27 år,mamma, förlovad, älskar livet, inredning, hälsa, mode och deras sommarhus på underbara Gotland. Har jobbat som modell sen hon var 14 och är nu utbildad lärare.

Se bloggen och bilderna här!

Nouw.com/bisse

”Alltså dessa barstolar kom idag, känns som om dem är gjorda för vårt kök! Så himla nätta så dem passa perfekt under överhänget på ön, samtidigt som det inte blev för tight mot de andra stolarna. Barstolar har en tendens att va lite för stora eller tokdyra, dessa ligger under 2.000 kr ”

Om Jannike

Jannike är en livsstils bloggare, partner på Bjurfors och social media profil på instagram med strax över 40.000 följare @bisse_

Se bloggen och bilderna här!

Emelieng.vimedbarn.se

”Jag har kikat på massa olika stolar och sidor på nätet men har inte riktigt hittat de perfekta…tills jag såg barstolarna från by Crea(!) Alltså wow så snygga! Vill självklart att stommen ska vara svart men är osäker på dynans färg…vad tycker Ni,”

Om Emelie

”Hej alla fina! Emelie heter jag, är 30 år och mamma till mina underbara pseudotvillingar Leiah och Kevin. Är galet förälskad i min P, har två katter och en fransk bulldog. Älskar inredning, djur, bakning och allt som rör barnen. Här kommer jag skriva om a l l t som händer i min vardag och det som gör mitt liv extra magiskt ♡”

Se bloggen och bilderna här!

Gabriellajoss.me

”Jag har kikat runt SÅ länge på olika barstolar men inte alls funnit något som passar mig i smaken förrän jag såg dessa lite här och där på instagram. Så enkla, snygga och stilrena! Älskar dom! Skrev till dom på insta direkt och bad om att få lite tygprover i beige/grått och det har vi fått.”

Om Gabriella

Hej på dig och vad kul att du har hittat till min blogg! Här får du läsa om mig, Gabriella, som är född 1995 och alltså 21 år gammal.

Se bloggen och bilderna här!

Nouw.com/minime/

”Jag måste bara visa er dessa fantastiska barstolarna. Har länge letat efter några som jag gillar men det är svårt att hitta. Nu har jag hittat de perfekta och det är från företaget By crea. Det är supergulliga tjejer som har det och bästa servicen! Rekommenderar det starkt! ”

Om Emelie

”Hej & välkomna till min blogg! Mitt namn är Cindy och jag är 24 år och bor i Jönköping. Här kommer jag mest skriva om ett av mina absolut största intressen – inredning & kommer visa massor med inspiration & även så klart lite annat smått & gott.”

Se bloggen och bilderna här!

Nouw.com/tildabjarsmyr

”För ett par dagar sedan så kom våra nya barstolar från By Crea på posten och oooooj så jag gillar dom. Körde på en rosa sittdyna och börjar jag någonsin tröttna på den färgen, ja men då köper jag bara nya dynor till stommen. Simple as that och himla kul att kunna förändra stolarnas utseénde bara genom en ny färg på dynan!”

Om Tilda

Mathilda Bjarsmyr Proud mama to Charlize & Luiza.

Se bloggen och bilderna här!

Om oss

Under vår karriär inom arkitektur och fastighetsutveckling kom vi alltid till samma slutsats: vi kunde inte hitta köksbarstolar som hade en minimalistisk design som kunde anpassa sig till varje hems färg eller stil. Så här skapades idéen för by Crea stolen först. Sedan dess har det varit en lång och kreativ väg och nu kan vi leverera en vackert utformad stol som tillverkas i Sverige av lokala fabriker och kan skräddarsys efter alla önskemål. Vi kan stolt stå bakom en produkt som är Made in Sweden.
Vi tror på skräddarsydd design …